Hos vilken klinik ska du göra din hårtransplantation?

Hos vilken klinik ska du göra din hårtransplantation?

En hårtransplantation innebär att man transplanterar friska hårsäckar som man fortfarande har till de kala ställena på huvudet där man vill att håret ska börja växa igen. Precis som med vilket medicinskt ingrepp måste man tänka på vissa saker innan man genomför en hårtransplantation. Det absolut viktigaste att tänka på är kliniken och själva personalen som ska utföra ingreppet hos dig. Att göra en hårtransplantation handlar inte bara om ytligheter, när du gör ingreppet sätter du din hälsa på spel och utsätter din kropp för risker. Det är därför av enorm vikt att personalen är proffsiga och vet vad de håller på med. Om det är på det viset är ingreppet inget farligt och du kan vara lugn. Det gäller bara att hitta den rätta kliniken! Här tipsar vi om hur du gör det!

En proffsig klinik ger dig snygga resultat!

I Sverige finns det dessvärre inte så många kliniker som är verksamma. Det kan vara svårt att avgöra vilken läkare och klinik som bäst återställer ditt hår på bäst sätt och alla gör anspråk på naturliga och säkra resultat. Skicklighet, talang och erfarenhet hos läkaren har stor betydelse för slutresultatet och resultaten varierar stort mellan olika kliniker.

 

Om du funderar på en hårtransplantation är det mycket viktigt att undersöka vilken klinik som är bäst för dig och som passar dig bäst. Bli inte pressad av någon klinik eller om du får något erbjudande och känn dig inte stressad, utan se till att du hittar en klinik som du har förtroende för. Som kund kan det vara svårt att veta vilka som är seriösa och därför behöver du naturligtvis besöka kliniken och läsa in dig om hårtransplantationer. Något man kan titta på hos klinikerna är om de har felaktiga uppgifter på sina hemsidor, bland annat marknadsför FUE som en egen metod eller lovar för mycket i sin marknadsföring. En annan tråkig trend är att allt färre kliniker öppet visar sina priser, både totalt eller vad varje hårsäck kostar att transplantera. Se till att du har en bra känsla hos kliniken och att de väcker ett förtroende hos dig i alla delar av deras verksamhet! Om du fortfarande är osäker kring kliniken så kan du alltid be om kundreferenser.