Råskog is in town…

Publicerat: 5 april, 2012 i Allmänt, Inredning
Etiketter:,

YES!
Råskog is in town.
Vad jag vet så kom Råskog inte i svart, som jag trodde, men det är HELT okej, för Råskog kom i grått och ljust turkos, och Råskog befinner sig nu på ett varuhus nära mig!
Kom till mamma!

About these ads
Kommentarer
 1. Katharina skriver:

  Jättefräcka! Vi såg dem i varuhuset nära dig!

  • tantmarit skriver:

   Vi har, konstigt nog, varit på jakt efter ett par sådana ett bra tag, och så kommer de i två färger som jag tycker om/älskar!
   Har man tur eller har man TUR???! :-D

 2. Birgit skriver:

  Jag var och kollade och såg dem men nja…för en femhundring så vet jag inte lite för fel just här men men jag kanske ändrar mig snygg är den absolut

  • tantmarit skriver:

   Utan att veta, så gissar jag att priset beror på lackeringen, det är samma sak med lyktor för utomhusbruk, de kostar minst det dubbla mot ”vanliga” lyktor, men skall de stå ute (eller om man vill ha vagnen i duschen), då MÅSTE man betala extra om det skall hålla.
   Men jag vet inte som sagt, och inte bryr jag mig, för jag skall ha TVÅ! :-D

 3. Beate skriver:

  Både du och Rantamor verkar ha ett visst inflytande på mig. Har inte besökt Ikea på cirka två år. Imorgon har jag (observera jag inte vi) planerat att åka till Barkaby. Jag menar jag har ju sparat hur mycket pengar som helst under dessa år, dags att spendera dom. Att det sedan också ligger ett stort outlet med märkeskläder brevid det blågula varuhuset gör ju inget, inget alls.

  • tantmarit skriver:

   Hahaha, men du, det kunde ju vara värre, jag menar, det fins dem man absolut INTE vill skall ha något inflytande över en liksom… :-o

   Jag skall ha en i köket, det har vi varit på jakt efter ett bra tag, så det blir ju toppen!
   Den andra kom jag på att jag skall ha brevis skrivbordet, högst upp skall det stå ett gäng fina muggar fulla med härliga färgpennor. NATURLIGTVIS sorterade efter färg, vad trodde du, höhö.
   Också skall jag ha papper och annat smått och gott i de andra korgarna, sådan man ALDRIG hittar, som hålslagaren som ”någon” alltid gömmer!?
   EGENTLIGEN skulle jag vilja ha en till, en grå, då skulle jag fylla den med orkideer, murgrönor och annat kul och sedan kan jag flytta omkring vagnen!

   Men du, hur kan man motstå det blågula varuhuset? Fast det är klart, du gillar inte att köpa orkideer, det gör jag ALLTID där, brukar vara toppenbra! :-D
   Märkeskläderna kan du däremot behålla, det är bara JOBBIGT!!!

   PS: tänk dig en rullvagn på balkongen som martinivagn, höhö… :-P

 4. vuxenmamman skriver:

  Ska jag nu behöva åka till IKEA i påsk……attans- det har jag inte lust med. Väntar till på tisdag. Men jag hade tänkt mig en svart. Hrmm…..får bli grå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s