Vi är invaderade…!!!

Publicerat: 28 juli, 2011 i Allmänt

Ja Herre Gud, vi är invaderade av ett helt gäng med pratglada norrmän och jag är ganska säker på att de har (MINST) 4 armar och 4 ben VARDERA, för det är armar och ben, tingel och tangel, disk och stolar precis över allt!!! ;-)

MEN JAG ÄLSKAR DET!!!

Vår annars så välordnade och ganska tråkiga vardag har plötsligt snutts upp och ner och det tjattras och skrattas i varenda soffa, i varje rum och av allt och inget HELA TIDEN!!! Ni kan ju tänka er hur det låter när 7 norrmän (och en stackars svensk) skall prata ikapp för ett helt år, ALLA på samma gång och om precis ALLT samtidigt… Dessutom är vi (ö) kända för att tala snabbt och mycket redan till vardags, så ni förstår kanske att Sven den stackaren fick lite svårt att hänga med i resonemangen till tider…! Hehe ;-)

På ”köpet” den här gången fick vi dessutom en ny familjemedlem. En ”stackars” yngling som jag undrar om han fattade vad han gav sig in på när han påbörjade resan, men han fann sig snabbt och visade sig vara lika galen som en annan, han fann sig så snabbt så att innan jag visste ordet av det så ”tog han mig på orden” och satte sig i mitt knä…

Jupp, ni läste rätt, ni vet, är man en desperat tant så är man, och då får man ta ALLA tillfällen i akt om man vill komma åt lammkött…!!! Höhö :-P

ÄLSKAR ER ALLIHOPA!!!

About these ads
Kommentarer
 1. Fnulan skriver:

  Underbart med öppna famnar och värme till alla!! Du ska få öppna armar av mig när du kommer =)

 2. Birgit skriver:

  Härligt med lite glada trevliga mäniskor hemma sådant piggar upp…. må gött

 3. Junitjej skriver:

  Vad härligt att bli invanderade av norrmän! De kan väl aldrig bli arga? Åtminstone kan de väl aldrig låta som om de är arga?

 4. Sofia skriver:

  Hej på dig!

  Läser att du har det bra och det är alltid roligt, hoppas ”dom där” norrmännen tar hand om dig så du slipper all disk, matlagning och annat! ;)

  Kramar i massor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s