Vi holder sammen…!!!

Publicerat: 25 juli, 2011 i Allmänt
Etiketter:, , , ,

Man förväntar sig inte att rubriker som detta skall handla om ett land som lilla Norge, landet ”Lycke Liten”, där man går på tur på söndagarna, kutar omkring med lusekofta och käkar mackor till lunch. Lilla jobbiga Norge, ni som har småsyskon vet vad jag menar, som växte upp och blev ett rikt land som många avundas, landet där alla till synes är så friska och käcka, till och med i det lilla landet kan ondskan slå till…!!!

Tack och lov är det mycket som tyder på att inom kort kommer polisen justera NER antalet döda, oavsett hur det blir det med, så är det för många!!!Anders Behring Breivik har tydligen hoppats/räknat med att kunna fortsätta sin jävla enmansföreställning även under häktningsförhandlingarna och genom att publicera ett över 1500 långt ”manifäst” där han talar om VARFÖR han tyckte att han hade en självklar rätt att låta sina sjuka intressen gå före vad majoriteten av oss tycker!
Allt finns att läsa på Internet, och jag har läst mycket av det, men jag tänker fan inte gå honom till viljes genom att diskutera/återge hans sjuka idéer! DEN glädjen tänker jag ta ifrån honom, och jag hoppas att ALLA andra tänker så också, han skall INTE få den publicitet han vill ha!!! Med landsmän/vänner som Anders Behring Breivik, så behöver man inga fiender… Det är sannerligen en ”ögonöppnare” för oss alla, för kan lilla Norge husera en SÅ störd människa så kan vilket annat land som hälst också göra det, och det skrämmer nog de flesta av oss från vettet!?
Jag hoppas dock innerligt att vi kan hålla oss ifrån att hämnas genom att skapa ytterligare hat och på så vis elda upp under den lynchstämning som rådde under häktningsförhandlingarna i dag. En fullt naturlig reaktion att vilja strypa en person som i mina och mångas ögon  är satan personifierad, men vi skall inte låta honom få det nöjet, att sprida sitt hat och sin galenskap till oss andra. Jag HOPPAS att alla kan tänka som så, att om vi ”holder sammen” så kan vi klara detta och till och med komma stärkta ut ”på andra sidan”.

About these ads
Kommentarer
 1. SoF skriver:

  Många tårar har det blivit i helgen…
  Särskilt när jag tittade på sändningen från NRK och kyrkan. Alla dessa förtvivlade och sorgsna människor och en statsminister som var stark, men samtidigt så djupt berörd.

  Denne massmördare har verkligen lyckats i sitt uppsåt. Så många som han (jublande) lyckades ta död på och dessutom så har hans sjuka manifest rönt mycket uppmärksamhet i medierna.
  Det var väl just det han ville…antar jag.

  Massa varma kramar till dig och hela Norge!

 2. Birgit skriver:

  Med vilken rätt får en annan mäniska ta livet av en artfrände… jag fattar inte det, det svaret skulle jag vilja höra, jag tror inte han någonsin kan förstå den frågan…. hoppas att hans tankar en dag hinner ifatt då lär han må surt… om det nu kan lindra vår smärta

 3. Junitjej skriver:

  Jag har tänkt mycket på denna händels mycket under helgen. Fortfarande begriper jag den inte. Hur kunde han?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s