So sad…!!!

Publicerat: 30 april, 2011 i Allmänt, Livsvisdom

Vi har så HIMLA roligt med ord! Åtminstone tycker vi det själva… :-P

Av misstag så köpte (dumma) jag en extra bred rulle med ”glad pack”, och jag lovar, den rullen gör INGEN människa glad!!! Det är fan ta mig ett kvalificerat tortyrinstrument frågar du mig! Det går INTE att med ena handen ”rulla av” en lagom bit, och när man med hjälp av (minst) två händer försöker riva av biten som man med stor möda och MYCKET besvär har lyckats få loss med hjälp av sambo, grannar och vänner, DÅ GÅR INTE DET!!!
Nopp.
Den vill INTE hur vi än gör, den går sönder, klibbar ihop sig och till sist när man genomsvettig har ryckt loss fanskapet med våld är man genomsvettig och står där med en oformlig ”klump” av plastfolie i handen…

Snål som man är vill man ju använda folieskiten som man har kämpat SÅ för att få loss. Jag menar, den var ju inte precis gratis… Också står man där i ytterligare några minuter och försöker lirka loss kanterna och få en hum om vad som är upp och ner, ut och in!

Det går naturligtvis INTE, det är dömt att misslyckas, och det slutar med att man förgäves försöker få en oformlig klump att sitta fast på en skål med överbliven mat från middagen eller så. Det går inte det heller kan jag tala om, för plastfanskapet som nyss fastnade på precis ALLT har nu plötsligt totalt tappat förmågan att fastna på något över huvud taget!!!
Det är DÅ man slänger in skålen med mat i kylskåpet med ett stor oformlig plastsjok ovanpå, smäller igen kylskåpdörren och skriver ”sad” på förpackningen…!!! SÅ jävla ”sad”.

About these ads
Kommentarer
 1. bahlgren skriver:

  Vilka problem du har,jag kan inte hålla mig för skratt när jag läser hur du kämpar på.
  Ha en skön helg!

  • tantmarit skriver:

   Du, jag har det INTE lätt skall du veta!!! :-(
   Men vad fan, jag är glad i alla fall!!! :-D
   Ha nu en toppenhelg själv, och slit inte ut dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s