”O-nödigt eller rent av nödigt?”

Publicerat: 31 december, 2010 i Allmänt, Juligt

 

 • Röd diskborste – check 
 • Rött diskmedel – check
 • Röd tvål med äpple och kaneldoft – check
 • Röd slaskskrapa – check
 • Röd disktrasa – missat
 • Röd flugsmällare att slå julflugan med – check
 • Röd handduk – check
 • Röd diskhandduk – check
 • Röd braständare till de röda ljusen – check
 • Röd tandborste – check (grön åt Sven)
 • Röd mugg – check
 • Röd hårborste – check
 • Röd tvål – check
 • Röd lykta med rött doftljus – check
 • Röd tandkrämstub – check
 • Rött schampo – check
 • Rött balsam – check
 • Röd fuktkräm – check
 • Röd deodorant – check
 • Röd handduk – check
 • Rött badlakan – check
 • Röd badrumsmatta – check
 • Röd fotfil – missat
 • Röd “toafräsch” i toaletten – check
 • Röd toaborste – check
 • Rött toapapper – missat
 • Rött duschdraperi – rödrandigt fick duga!

Ja, hur julpyntade ni? Förutom alla tomtarna jag ”har på loftet”, så har jag inte så många tomtar framme, utan jag gillar att lägga lite ”krut” på andra saker istället! Enligt somliga TOTALT onödigt, enligt MIN åsikt, JÄTTENÖDIGT! :-P

Ett par tre nya saker dyker upp varje år, det är inte så lätt att hitta röd nagelborste om man säger så, för inte skall den bara vara röd, alternativt röd/vit, den får inte kosta skjortan för då är det inte roligt längre! Ta toaborsten tex. Den kostade 4:- på IKEA, så VARFÖR skall man INTE välja en röd nu när den faktiskt var ”så gott som gratis”…? ;-)

Nu kan man ju LÄTT ifrågasätta det lämpliga i att ha en tvål i köket som doftar av äpple/kanel (doftar riktigt gott faktiskt), både doften och färgen inbjuder till förtäring snarare än tvagning… Kanske inget för småbarnsfamiljer eller för familjer med nyfikna barnbarn, men vi tillhör ju liksom inte den kategorien, hehe :-D Ja, NU vet ni vad jag önskar mig, en RÖD nagelborste och en RÖD fotfil vore kul, vad behöver jag mer tycker ni? Utöver en röd/julig disktrasa förståss…

PS: nu när ni har sätt alla de RÖDA tokerierna, så kanske ni fattar varför jag var så noga med att det skulle vara VITA blommor… Hihi. Nä, jag älskar vita blommor helt enkelt, så är det bara och så får det va!

About these ads
Kommentarer
 1. BultMaja skriver:

  Onödigt/Nödigt? … Snarare extremt NÖRDIGT ;-)

  Gott Nytt på dig Tanten !!

  • tantmarit skriver:

   Hihi, ”arbetsnamnet” var: ”O-nödigt, nödigt eller bara nördigt”, men jag tyckte att det bidde för långt liksom… :-P För jag håller ju med dig, det är NÖRDIGT!!! Hehe. Men vet du, nördar behövs! ;-)
   Gott nytt och nördigt år på dig själv ”Bulten”.

 2. mosteringalisa skriver:

  Lite nördigt är det allt,men ganska kul!

  • tantmarit skriver:

   MYCKET nördigt, men roligt! Jag tar det inte på så stort allvar som man kan tro, men vad fasen gör man för att ”tona ner” den beiga tristessen… Hehe. ;-) Badrummet ser ut som om det kommer från en kommuniststat annars…!

 3. Sofia skriver:

  Kanske liiite onödigt, meeen ack så fint!

  Jag tycker du ska hälsa Krille att du känner en tjej som är helt livrädd när hon ska ut och flyga men att hon gör det i alla fall!
  Vågar JAG vågar han det lovar jag.
  Hoppas ni kommer iväg…

  GOTT NYTT ÅR önskar jag dig, Sven och ”fegisen” Krille…

  Kram Sofia

  • tantmarit skriver:

   Haha, onödigt? Knappast med allt det beiga, men jag fattar trotts allt vad du menar…! ;-) men jag har ROLIGT, och det är viktigt, eller?
   Jag hoppas också att vi kan övertala honom, men Krille brås på MIG, jag skulle ALDRIG göra något jag absolut INTE vill, så hoppet är INTE stort! :-( *SUCK*
   Kram.

 4. Sofia skriver:

  God fortsättning…

  Kram Sofia

 5. Anki skriver:

  God forstsättning du är på rätt väg i tankar och handling tycker jag.
  Bra läsning.

  Kramiz

  • tantmarit skriver:

   Vad roligt att du tycker det, och vad KUL att se att du är tillbaka från ”juluppehållet”! :-D
   Kram

 6. [...] som den lokala butiken INTE har i sitt sortiment. Så också julen som gick, och i jakten på en RÖD tandkrämstub till mitt nördiga badrumsprojekt så gick jag vilse bland alla hyllor och hamnade [...]

 7. [...] avslöjade redan vid jul att jag (nog) inte är riktigt normal, men vad gör det, ni älskar mig ju i alla fall… [...]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s